Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Gazeteci-Yazar Canbey AKP'den 8. sıra adayı

Gazeteci-Yazar Canbey AKP

25. dönem Balıkesir Milletvekili 8. sıra adayı olarak açıklanan Gazeteci-Yazar Mustafa Canbey, aday adaylığı sürecinde kendisinden desteklerini esirgemeyen AK Parti Balıkesir İl ve ilçe teşkilatlarına, dostlarına, sivil toplum kuruluşlarına, ulusal ve yer

25. dönem Balıkesir Milletvekili 8. sıra adayı olarak açıklanan Gazeteci-Yazar Mustafa Canbey, aday adaylığı sürecinde kendisinden desteklerini esirgemeyen AK Parti Balıkesir İl ve ilçe teşkilatlarına, dostlarına, sivil toplum kuruluşlarına, ulusal ve yerel basın ile hemşerilerime teşekkür etti.
7 Haziran 2015 genel seçimleri için AK Partiden Balıkesir Milletvekili aday adayı olarak çalışmalarını sürdüren Canbey, AK Parti Genel Merkezi tarafından YSK’na verilen listede isminin Balıkesir Milletvekili adayları arasında yer alması üzerine basına yazılı açıklama gönderdi.
Açıklamasında, 7 Haziran seçimlerinin hiç kuşkusuz, Yeni Türkiye’nin daha güçlü bir şekilde yeniden doğumu olacağına yer veren Canbey, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Bu seçim ülkemiz ve milletimiz için bir milattır. Ülkemizin içinden geçmekte olduğu bu kritik süreçte çıktığım bu uzun ince yolda yeni Türkiye’nin inşa sürecinden tarafıma düşen yükümlülükleri layıkıyla yerine getireceğim. Ay Yıldızlı al bayrağın altında yüce ülkemizin kalkınması, büyümesi ve milletimizin refahı için bütün gayretimle çalışacağım. Aday adaylığı sürecinde diğer aday adayı arkadaşlarımla gönül birlikteliği içinde çalıştık, bundan sonra da çalışacağız. Davamızın yücelmesi için gayret edeceğiz. Aday gösterilen gösterilmeyen tüm dava arkadaşlarımızla beraber bu kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Milletvekili aday listesinde yer alan bütün aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Partimizin kurucusu Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız ve Başbakanımızın vizyonu doğrultusunda önümüzdeki seçimde 400 milletvekili hedefiyle çalışacağız. Allah yolumuzu açık etsin.”



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false